dijous, 22 de desembre del 2011

Acta de la reunió ordinària del Comitè Unitari del dia 11-03-11

Dia: 11 de març de 2011
Hora: 13:00 h
Lloc: Local del Comitè, Can Mora

Amb l’assistència de Laia Vidal, Esther Campos, Rafa Bernabé, Llucià Miras, Juanma García, Marta Romo i Ma Antònia Garcia.

Es reuneix el Comitè Unitari per tractar l’ordre del dia següent:

1. Dubtes Fons Social
2. Contractació
3. IPC
4. Fitxa lloc de treball
5. Concurs plaça OAC
6. Reunió 35 hores

Després de discutir-ho, es prenen els acords següents:

1. Dubtes Fons Social:


a) Naixement de fill/a amb jornada inferior al 100%, s’acorda pagar-ho íntegre.
b) L’ajut escolar per a fills/es que l’any passat van fer 18 anys, es portarà a Paritària.
c) La jubilació també es pagarà el 100%.
d) En el cas que es demanin els mateixos conceptes per a membres d’una mateixa família, es farà com l’any passat, pagant-ho tot. De cara a l’any que ve es modificarà el reglament: es pagarà el 100% a cadascun en els casos de jubilació, desplaçament, etc. però per escolarització es pagarà a un el 100% i a l’altre el 50%.
e) Si un treballador/a ha estat de baixa, no se li descomptarà res.
f) Quan una factura és d’import inferior a la unitat o unitats corresponents, s’acorda que només es pagarà l’import de la factura.
g) En el nou reglament s’inclourà un punt que dirà que si un treballador/a té diferents jornades, es farà la mitjana.

2. Contractació:


La Marta passa a la comissió de formació. La de contractació estarà formada per en Rafa i en Juanma, i l’Esther hi anirà quan falti algú dels dos.
A la darrera reunió, la Teresa va explicar que, per la taxa de reposició (30%), aquest any només es podrien cobrir el 30% de les vacants. Estan buscant d’altres possibles solucions, com per exemple l’acumulació de tasques.
De l’any passat quedaven 3 places per cobrir: agent, conserge d’educació i auxiliar de biblioteca. Hi ha un agent que ha demanat la reincorporació. Per tant, la primera quedarà coberta. Políticament s’ha de decidir què es farà amb les altres dues, però es prioritzarà la de conserge.
Aquest any només es podran cobrir baixes per IT per maternitat. Hi haurà també 3 jubilacions. En cada cas, el tema de la substitució serà diferent.

3. IPC:

Amb la nòmina del mes de març es pagarà l’IPC endarrerit.

4. Fitxa lloc de treball:

Ja s’ha redactat la fitxa del lloc de treball que faltava. Dimarts la presentaran a l’EG i la propera setmana parlaran amb el treballador. S’haurà d’aprovar per Ple i el treballador podrà presentar les al•legacions que cregui.

5. Concurs plaça OAC:

A la convocatòria només s’hi pot presentar personal funcionari, ja que no és una promoció sinó una provisió de lloc de treball.

6. Reunió 35 hores:

En Rafa proposa parlar del tema amb tots els grups de l’oposició, per separat.