dimarts, 8 de juny del 2010

Imatges i noves convocatòries

Us adjuntem imatges de les accions dutes a terme avui 8 de juny de 2010 pels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de la Garriga.

Tot esperant la convocatòria d'una reunió informativa per part de l'equip de govern per al dijous 10, es convoquen dues aturades de 15 minuts de durada a la Plaça de l'església els propers dos dies:

-Dimecres 9 de juny, a les 12:00 h. Concentració de 15 minuts dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de la Garriga a la Plaça de l'església.

-Dijous 10 de juny, a les 12:00 h. Concentració de 15 minuts dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de la Garriga a la Plaça de l'església.

Es convida totes les persones afectades per les retallades socials (pensionistes, presones i familiars de persones dependents, embarassades, etc...) a participar de les aturades.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Els que manen perseguint i castigant les concentracions dels traballadors, fent llistes de vaguistes, alborotadors i altra mala gent. Aixó em fa tornar als vells temps. Algú desapareixerà misteriosament?
El més contradictori és que els que manen es queixaven del que estan fent ara ells. En van pendre el pel. Només pensen en poder i amiguisme.