divendres, 4 de juny del 2010

Accions 8 de juny i +

Hola a tothom!

Ahir, a l'assemblea, van debatre's diverses opinions i propostes per al dia 8 de juny:

1. Per un costat, la gent que faci vaga i vulgui baixar a la manifestació unitària de Barcelona (a les 12 h a la Plaça Universitat) es pot trobar a l'estació de tren de la Garriga per tal d'agafar plegats el que surt a les 10:41 h.

2. D'altra banda, hi va haver força gent que, fent vaga o no, va manifestar que tenia ganes de dur a terme accions a la Garriga a partir del mateix dia 8. Es tractaria de mostrar la disconformitat del personal amb les mesures aplicades, exposar els motius pels quals pensem que són injustes, assenyalar les causes reals de tot plegat i intentar que l'Ajuntament de la Garriga prengui mesures per a suavitzar en el possible l'impacte de les mesures sobre els i les treballadores municipals.
Aquí és molt important que tots i totes proposem coses a realitzar. Enumero algunes de les propostes:

a) Trobar-nos el dia 8 a les 10 h a la PLaça de l'Església. Qui pugui que porti llençols o d'altres materias per fer pancartes. Des del Comitè es podrien comprar sprays i entre tots acordar lemes per a fer pancartes i penjar-les, tantes com puguem, als equipaments municipals. També es podrien fer cartells.
b) Fer un escrit signat per tants treballdors i treballadores com puguem, exposant els motius pels quals ens sembla injuts la retallada, etc... i publicar-lo als mitjans de comunicació i al bloc.
c) ...idees, opinions...

Bé, demanem la vostra col·laboració activa per a discutir les accions a fer el dia 8 de juny, per a parlar de les mesures de pressió a realitzar a partir d'aquest dia, per a recollir les vostres opinions, etc...

Salut!

5 comentaris:

Jordi Carreras ha dit...

penso que podem enviar cada dia un mail, cadascú al seu regidor, amb l'assumpte: "tu que pots decidir, no m'abaixis el sou"

si ho fem tots un pilot de dies seguits, potser "sensibilitzarem" l'equip de govern

Anònim ha dit...

podriem fer enganxines per portar a la samarreta.

Anònim ha dit...

A l'Ajuntament hi ha 4 pancartes que es poden reciclar per darrera per poder escriure el que està passant:
que s'estan imposant unes mesures que només afavoreixen als que han creat aquesta situació: els que més tenen i que no volen perdre privilegis i ens fan pagar els plats trencats als que treballem i ja fa anys que hem adoptat mesures de contenció tot i que hem hagut d'esperar 4 anys per tenir un sou digne mínim que no s'acosta a les millonades que guanyen banquers, càrrecs de confiança i certs polítics: LLADRES, MAFIOSOS I MEDIOCRES que s'aprofiten dels "contactes" i "el joc brut" i que, evidentment, no passen cap control de cap tipus, ni fiscal ni oposicions, com les que hem passat, passem i passarem els altres.

Marta Romo

Anònim ha dit...

Si no recordo malament, el primer any que es va decidir tancar les tardes d'agost va ser una decisió presa per l'equip de govern, sense quedar reflectit al conveni prèviament... Si les mesures a proposar pels treballadors de caire econòmic no són viables per l'equip de govern, i ens centrem en aconseguir les 35 hores, i aquesta mesura ens diuen que cal que quedi reflectida al conveni... ENS HI PODEM MORIR!! la retallada comença el juny: doncs comencen les 35 hores el juny. Mesures de pressió o ens prendrant pel pitu del sereno, segur, ja tenim experiència.
Una altra proposta, si aquesta es creu massa agossarada, seria tancar les tardes des de Sant Joan fins la Mercè. Què en dieu?

Anònim ha dit...

Jo també crec que hem d'aplicar les 35h ja! Crec que igual que ens apliquen la retallada perquè així ho marca el Decret, l'Ajuntament de la Garriga podria tenir una contraprestació i deixar-nos fer les 35h, però a partir d'aquest mes i no haver d'esperar la modificació de Conveni (tal i com es deia en l'anterior comentari,els primers anys que es va deixar de treballar a les tardes del mes d'agost va ser a través d'un correu de recursos humans, parlant en boca de l'Alcadessa).