dimarts, 8 de juny del 2010

Comunicat Escola Municipal de Música

ELS PROFESSORS I EL PERSONAL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA JOSEP AYMERICH DE LA GARRIGA, davant de la convocatòria de VAGA pel dia 8 de JUNY de 2010,
en protesta per la important reducció de sous que ens serà aplicada,
VOLEM COMUNICAR:

Que, reunits en assemblea, hem pres la decisió de NO realitzar l’aturada prevista pel dia d’avui, principalment perquè entenem que parar les classes afectaria de manera notable els alumnes i les famílies. L’Escola, per tant, funcionarà amb total normalitat.

Que, com la majoria de treballadors de l’Ajuntament de la Garriga, els professors i el personal de l’Escola Municipal de Música no som pas funcionaris sinó personal laboral de l’administració pública. Volem descartar, per tant, la falsa idea creada en el sentit que poguem gaudir d’uns certs “privilegis”; ans al contrari, ens trobem i ens sentim immersos en una situació d’evident vulnerabilitat. D’altra banda, l’any 2007 l’Ajuntament de la Garriga va efectuar un estudi-relació dels seus llocs de treball, a partir del qual varen quedar estipulats els sous dels professors de l’Escola Municipal de Música, en una quantitat molt inferior al sou d’un professor d’Educació Primària.

Que tots nosaltres ens sentim profundament dolguts i indignats per la injusta retallada de sous a la que ens veiem sotmesos, i per aquest motiu expressem públicament que ens sembla totalment inacceptable que la dolentíssima gestió del govern i de l’administració pública –a la que s’ha arribat degut a una nefasta actuació anterior-, hagi de ser solventada amb la contundent reducció dels nostres sous. Veiem com un important contrasentit aquesta mesura, quan en definitiva els treballadors de l’administració pública també mantenim el país en funcionament i en progrés.

Que, no obstant la decisió que hem pres pel dia d’avui, no descartem realitzar d’altres aturades més endavant.

Que malgrat el profund malestar que sentim, les mesures de protesta que poguem prendre en cap cas aniran en detriment de la qualitat i el bon treball que caracteritza l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

La Garriga, a 8 de juny de 2010