dijous, 14 de maig del 2009

Instància presentada el 13 de maig sobre el local del Comitè

Local del Comitè Unitari de l’Ajuntament de la Garriga


Durant la darrera setmana, l’Alcaldessa ha comentat oralment que l’Equip de Govern municipal vol destinar l’antic despatx de la regidora de Cultura, a la planta -1 de l’edifici de la Plaça de l’Església com a nou local del Comitè Unitari.

Si bé es valora positivament l’amplitud de l’espai proposat i la seva situació a l’edifici central de l’Ajuntament, el Comitè creu molt desafortunada la ubicació dins el despatx d’una àrea de l’Ajuntament, en aquest cas la de Recursos Humans, amb un envà de separació mínim entre àmbits. Evidentment, tant la tasca del Comitè com la de RRHH requereixen sovint de discreció i el Comitè necessita la suficient privacitat per no sentir-se coartat a l'hora de debatre i prendre decisions. Per aquest motiu no és bo que el Comitè hagi de compartir despatx amb una àrea, sigui la que sigui, de l’Ajuntament.

Per aquest motiu, i per tal de facilitar la feina del Comitè i creiem que també la de l’Àrea de RRHH, demanem a l’Equip de Govern l’adjudicació al Comitè Unitari d’un despatx de característiques similars, de comú acord, i no situat dins el despatx d’una àrea de l’Ajuntament.
Mentre l’acord no sigui possible, caldria mantenir com a local del comitè l’actual despatx de Can Mora.