dilluns, 21 de febrer del 2011

Model instància Reglament de formació

Sr./Sra. ................................., amb DNI núm. .......................... en qualitat de treballador/a de l’Ajuntament de La Garriga, amb domicili a efectes de notificació a ..................................................., compareix i cordialment,

EXPOSA:

Que en data 15 d’octubre de 2009, el comitè unitari va entrar al registre municipal una proposta de reglament de formació.
Que aquesta proposta va ser debatuda durant uns mesos amb l’equip de govern, però que no s’ha avançat en la negociació, que ha quedat aturada.
Que la formació, interna i externa, és un dret bàsic del personal, que ha de ser promogut i facilitat per part de l’Ajuntament de la Garriga, tal com reflecteix l’article 62 del conveni actual.
Que l’Ajuntament ha de reservar anualment una aplicació pressupostària igual al 0’5% de la massa salarial municipal per a plans de formació, i que cada any, la major part d’aquesta aplicació no s’utilitza per a la formació, sinó per a altres despeses de l’Ajuntament.
Que mentre tot això passa, l’absència d’una reglamentació per a la formació provoca una constant discrecionalitat per part dels polítics i polítiques a l’hora d’autoritzar o no la realització d’un curs o d’unes jornades.

En virtut de l’exposat,

SOL.LICITA :

Que es desbloquegi immediatament la negociació del reglament de formació que va presentar el comitè unitari el dia 15 d’octubre de 2009 i que, en base a aquesta proposta i de comú acord amb els i les representants dels i les treballadores, s’aprovi definitivament la reglamentació que ha d’assegurar i de posar ordre, definitivament, a la formació contínua del personal de l’Ajuntament de la Garriga.



Signat:

La Garriga .... de febrer de 2011