dilluns, 21 de febrer del 2011

Model instància Pla de pensions

Sr./Sra. ................................., amb DNI núm. .......................... en qualitat de treballador/a de l’Ajuntament de La Garriga, amb domicili a efectes de notificació a ..................................................., compareix i cordialment,

EXPOSA:

Que l’article 57 de l’actual conveni col•lectiu del personal municipal diu que l’Ajuntament, juntament amb els i les representants dels i les treballadores, durant l’any 2007 estudiarà la viabilitat jurídica i econòmica d’un Pla de pensions per al seu personal.
Que aquest estudi jurídic i econòmic no s’ha dut a terme.
Que la situació econòmica actual, les retallades a les condicions de treball i els salaris del personal públic i les perspectives de futur, fan més necessària que mai la contractació d’aquest Pla de pensions per al personal.


En virtut de l’exposat,

SOL.LICITA :

Que durant l’any 2011 l’equip de govern estudiï, conjuntament amb el Comitè, la viabilitat econòmica i jurídica de la contractació d’un Pla de pensions per al personal de l’Ajuntament de la Garriga.
Que, en funció dels resultats de l’estudi, el pressupost municipal de l’any 2012 prevegi ja la contractació efectiva d’aquest Pla de pensions.
Que el Pla de pensions es contracti amb una entitat de banca ètica, ja que el conjunt de treballadors i treballadores municipals volen afavorir i fomentar una economia real, no especulativa, que financi projectes amb un efecte social i ambientalment positiu, és a dir, que generin directament béns o serveis necessaris que són habitualment abandonats per la banca convencional a causa de la seva baixa rendibilitat a curt termini. Per exemple comerç just, atenció a col•lectius en risc d’exclusió, educació, etc.


Signat:

La Garriga .... de febrer de 2011