dimarts, 23 de febrer del 2010

Informe del Comitè sobre la plantilla 2010

Modificació plantilla i RLT de 2010.

Des de l’àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament de la Garriga, amb data 12 de febrer de 2010, es va informar que el dia 27 de gener de 2010, el Ple de la Corporació va acordar l’aprovació definitiva del Pressupost Municipal i de la Plantilla de personal i de la relació de llocs de treball de l’ajuntament.

Vist que RRHH es comunica que hi ha tres errades a la plantilla del personal que són les següents:
1. Manca la plaça i lloc de treball de personal eventual, del grup A1, coordinador-responsable de la Fundació Universitària Martí l’Humà.
2. Manca una plaça i lloc de treball de monitor de taller de l’EME, del grup C1.
3. Manca la modificació d’una de les places de tècnic auxiliar de Biblioteca, del grup C1, que està vacant perquè hi ha una excedència voluntària.

Vist que la plaça de personal eventual de la FUMH no suposa cap increment econòmic del Pressupost Municipal perquè aquesta plaça està pressupostada a la Fundació. És una plaça adscrita orgànicament amb cost zero, però donat que aquesta plaça està reflectida a la plantilla de personal d’aquest ajuntament des de l’any 2003, i tractant-se de personal eventual, per tant, segons definició aquest tipus no tenen caràcter de permanència, el Comitè no pot donar el vist-i-plau d’aquesta modificació.

Vist que els errors materials corresponents al punt 2 i 3 no suposen cap despesa econòmica perquè estaven pressupostades al capítol 1 del Pressupost Municipal vigent.

El Comitè només dóna el vist-i-plau a l’esmentada modificació de la plantilla del personal i de la relació de llocs de treball d’aquest ajuntament, segons es fa constar al paràgraf anterior, dels punts 2 i 3, però no pot donar la seva conformitat a la plaça de coordinador-responsable de la FUMH.



Ester Campos Pérez
Junta de Personal

La Garriga, 16 de febrer de 2010