dimecres, 22 de febrer del 2012

Acta de la reunió ordinària del Comitè Unitari del dia 06-02-12

Dia: 6 de febrer de 2012
Hora: 13:00 h
Lloc: Local del Comitè, Can Mora

Amb l’assistència d’Esther Campos, Rafa Bernabé, Laia Vidal, Xavi González, Cristina Comere, Ricard Andrés, Sílvia Segura, Enric Costa, Juanma Garcia, Paula Trallero i Anna Soley.

Es reuneix el Comitè Unitari per tractar l’ordre del dia següent:

1. Fons social
2. Informar de l’última reunió de la paritària
3. Informar de la Comissió de salut laboral
4. Reglament de Formació

Després de discutir-ho, es prenen els acords següents:


1. Fons social

Sobre el fons social s’explica que s’ha repartit una graella per àrea i que els responsables de cada àrea ho han de fer signar als treballadors. També s’ha enviat un correu electrònic a la gent que té mail.

2. Informar de l’última reunió de la paritària

Sobre la reunió de la paritària s’informa del següent:
- Reglament del fons social: es va revisar i ja està bé.
- Cal acabar el Reglament d’indemnitzacions.
- Cal engegar el Reglament de formació.
- Es va informar que la gent de Can Mora aniran a l’Ajuntament. Per tant, cal que ens diguin a quin lloc s’ubicarà el comitè.
- Sobre el local/espai de la policia, s’informa que si s’aprova el PUOSC 2012, en un termini de 5 anys tindran un espai nou.
- Bestretes: Els treballadors que demanen bestretes, últimament se’ls hi demana que expliquin el motiu. Des del comitè es valora que els motius són personals i que no s’ha de donar cap més explicació.
- Absències: els dos primers dies no cal portar cap justificant del metge, el que es farà és un full d’absències perquè ho signi el cap.
- Permís per exàmens finals: si són oficials i donen accés a un títol acadèmic existeix permís per tot el dia.

3. Informar de la Comissió de salut laboral

Es va fer un simulacre d’incendi a l’EME i també se n’ha de fer un a la biblioteca, se’n farà un cada dos mesos. També hi ha una previsió de fer simulacres a les escoles.
Sobre el tema de l’escalfador de la brigada: n’estan al cas i el posaran en breu
S’informa que cal mirar els extintors de Can Raspall. La instal•lació ja està recepcionada i cal mirar-los.

4. Reglament de formació
La comissió encarregada es posarà a treballar amb el Reglament de formació


Altres:

- Cal unificar els criteris i saber si s’han de compensar les hores que no es van fer per la nevada. L’ordre que, des de l’Ajuntament, es va donar va ser de tancar i de que els treballadors no anessin al seu lloc de treball, en cap moment es va dir que s’havien de compensar.

La comissió de contractació parlarà amb la Teresa Salvador i demanarà un llistat de com es repartiran les feines de les persones que no es supleixen, així com un llistat de tasques que han de fer les persones que deixen de ser coordinadors i de les que han de fer els caps de servei.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Respecte la seguretat i salut: A Can Raspall no s'han de mirar el extintors, senzillament se n'hi ha de posar. N'hi ha 3 abandonatrs de fa temps, per terra, no homologats ni revisats, d'una cavalcada de reis fa anys. Aquí no es reuneixen les condicions mínimes de seguretat i prevenció de riscos laborals, i ja fa temps que demanem que es compleixin. No hi hagut cap actuació al respecte.

Ariadna