dimecres, 22 de febrer del 2012

Acta de la reunió de la comissió de Contractació del dia 8 de febrer de 2012

Data: 08/02/2012
Horari: 09.45 -11.00 h
Lloc: Oficina RRHH
Assistents:
- Teresa Salvador
- Ester Campos
- Juanma Garcia
- Ricard Andrés

Els temes tractats a la reunió han estat els següents:

1) Ens informen que a data d’avui no ha arribat l’oferta formativa de la Diputació de Barcelona

2) En referència a les substitucions del personal per aquest any, l’equip de govern està elaborant un protocol de prioritats dels serveis que es consideren que per la seva complexitat tècnica i/o per la necessitat d’atenció ciutadana directa són susceptibles de substitució pel bon funcionament, tal i com han elaborat altres ajuntaments. La comissió de contractació (comitè), assenyala que es tinguin en compte alguns punts i s’adjunta el document. Fins que no estigui elaborat l’esmentat document no queda clar com es solucionaran les substitucions dels permisos de maternitat.

3) Ens informen que un treballador ha sol•licitat l’alliberació d’hores per qüestions de nou càrrec sindical.

4) Des del comitè se sol•licita si s’ha donat la relació de les noves funcions del personal que ha deixat de ser coordinador, i ens informen que els caps de serveis estan fent les reunions pertinents amb el personal que està al seu càrrec.

5) Es parla de la intenció que un treballador porti les tasques de la gestió de manteniment de tots els equipaments municipals excepte la Casa Consistorial i el magatzem de la brigada. Des del Comitè, prèviament a l’aprovació del Pressupost, s’havia dit que creien que en aquest lloc calia fer una promoció interna perquè la persona que ocupa aquest lloc de treball estava desenvolupant una sèrie de funcions que no corresponien a la fitxa del lloc de treball. Per part, de l’ajuntament s’està elaborant les funcions d’aquest lloc de treball i des del comitè se sol•licita que caldria convocar l’Òrgan tècnic de valoració perquè es tracta d’un nou lloc de treball.

6) Es tracta la qüestió de la nevada del dijous, que des de l’ajuntament es va sol•licitar que els centres escolars i els pavellons esportius s’havien de tancar, i ara es demana als treballadors afectats que recuperin les hores no realitzades. Per tant, des del comitè es diu que no és correcte i aquest personal no ha de recuperar-les. RRHH comenta que passarà la qüestió a la reunió de Gerència i ja ens dirà què s’ha decidit al respecte, i arrel d’aquestes situacions per causes meteorològiques es creu convenient fer un protocol d’actuació i gestió del personal d’aquest ajuntament.

7) S’acorda que la propera reunió serà el dimecres 29 de febrer a les 9.30 hores, si abans no hi ha cap tema urgent.

I sense més assumptes a tractar, s’aixeca la sessió a les 11.00 h.