dijous, 20 de gener del 2011

Acta de la reunió ordinària del Comitè Unitari del 17-01-11

Dia: 17 de gener de 2011
Hora: 13:00 h
Lloc: Local del Comitè, Can Mora

Amb l’assistència de Llucià Miras, Enric Costa, Laia Vidal, Marta Romo, Rafa Bernabé, Esther Campos, Paula Trallero i Edu Garcia.

Es reuneix el Comitè Unitari per tractar l’ordre del dia següent:

1. Aprovació acta anterior
2. Comissió paritària del 18-1-11
3. Fons social 2010
4. Assemblea ordinària
5. Carta als treballadors i treballadores
6. Altres

Després de discutir-ho, es prenen els acords següents:

1. Aprovació acta anterior:

S’aprova per unanimitat dels assistents l’acta de la reunió del Comitè Unitari del dia 15 d’octubre de 2010.

2. Comissió paritària del 18-1-11:

Es parla de les convocatòries de places d’auxiliars administratives previstes per al 2011, de la qüestió del pagament del diferencial de l’IPC i d’altres temes pendents per a la preparació de la reunió de la comissió paritària.

3. Fons social 2010:

Encara no s’ha fet pública la convocatòria i els terminis se’ns tiren a sobre.
Cal demanar ja el llistat actualitzat del personal a RRHH (es farà a la reunió paritària del 18 de gener). Cal també escriure la carta que s’ha de fer arribar a tots els i les treballadores de l’Ajuntament. La carta s’enviarà per correu electrònic i també s’entregarà en paper a la persona responsable de cada àrea municipal, amb una graella amb tot el personal al seu càrrec. Cada persona l’haurà de signar conforme ha rebut la documentació del fons social. A més, els i les responsables d’àrea hauran de signar un document amb la data en la qual se’ls fa entrega de la documentació.
El termini per a presentar les sol•licituds serà de tres setmanes a partir de l’entrega de la carta als i les responsables d’àrea.
El personal de l’OAMC ha d’entrar als mateixos llistats i, el que li correspon, s’ha de calcular de la mateixa manera, que la resta.
L’encarregada de gestionar el fons social serà l’Antònia Garcia.

4. Assemblea ordinària:

El dia 1 de febrer l’equip de govern donarà una resposta definitiva sobre la qüestió de la jornada laboral de 35 hores. Per tal d’esperar a tenir aquesta resposta, l’assemblea no es convocarà fins després, concretament el dijous 3 de febrer a les 13:45 h.
L’assemblea ha de servir, principalment, per parlar de les 35 hores, la negociació del conveni i el pagament del diferencial de l’IPC.
L’Enric és l’encarregat de demanar la sala de plens i de presentar la instància per a comunicar la convocatòria de l’assemblea.

5. Carta als treballadors i treballadores:

L’Enric redactarà una carta adreçada a tot el personal per a convocar l’assemblea i explicar la situació de les darreres negociacions entre el comitè i l’equip de govern.
La carta ha d’estar redactada el dia 19 de gener, per tal que el comitè en bloc hi pugui donar el vistiplau i el dia 24, com a màxim, es pugui enviar i penjar al bloc.

6. Altres:

Es parla de la necessitat urgent que tots els membres del Comitè fem una reflexió i intentem ajudar i treballar en les diverses tasques i qüestions endegades. Si no és així, els resultats obtinguts són petits i decebedors, en general. Cal, en aquest sentit, que si algú no pot dedicar-hi esforços, deixi el càrrec i doni pas a la resta de gent que formava part de les llistes.