divendres, 12 de març del 2010

Absències per la nevada del 8/3/10

Companys i companyes,

Hi ha hagut força treballadors i treballadores de l’Ajuntament que, per una raó o altra, s’han hagut d’absentar del lloc de treball algunes hores, o en alguns casos fins i tot dies, a causa dels efectes de la nevada d’aquest dilluns 8 de març.

Des del Comitè creiem que es tracta d’una causa de força major i que, en aquests casos, no s’haurien ni de recuperar ni de compensar les hores, ni caldria agafar dia d’assumptes personals. Així ho diu el sentit comú i així s’està fent en ajuntaments del nostre entorn que hem consultat.

En el cas de l’Ajuntament de la Garriga, fins ara, s’estan donant casos diversos i hi ha treballdors i treballadores a qui no han dit res i d’altres a qui s’ha demanat que recuperin les hores o que s’agafin dies d’assumptes personals.

Des de Comitè portarem aquest tema a la propera reunió de la comissió paritària i, per aquest motiu, us demanem que, fins que no s’hagi parlat en aquesta comissió i no hi hagi una decisió presa, no feu res en relació a les absències provocades pel temporal de neu.


Agraïm la vostra col·laboració.


Salut!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord que la nevada va ser una causa de força major, però si es dona un dia de festa a les persones que no varen poder venir a treballar, crec que seria un greuge comparatiu pels que varem venir a treballar, no se quina és la solució però crec que s'ha de tenir en compte.
Gràcies.