dilluns, 15 de desembre del 2008

Peticions pressupostos 2009

Hola a tots i totes!

El Comitè Unitari de treballadors i treballadores ha entrat avui una instància al registre de l'Ajuntament en relació a diversos temes relacionats amb la proposta de pressupostos que es discutirà políticament al Ple d'aquest dimecres dia 17 de desembre. Us adjuntem, aquí sota, el text:

Propostes que presenta el Comitè Unitari per tenir en compte en el Ple de l’aprovació dels Pressupostos de l’any 2009:

1. Promoció d’auxiliars administratives a Administratives
Segons converses mantingudes a les reunions de la Comissió Paritària es volia fer una promoció de totes les auxiliars administratives en un període de 3 anys com a màxim.
Vist que en la proposta del pressupost del 2009 només ha estat considerada la promoció de dos llocs de treball de l’àrea de Intervenció, el comitè sol·licita QUIN criteri s’ha tingut en compte i QUINA és la previsió en els 2 anys següents. No obstant, el comitè adjunta la seva proposta per a la seva consideració.
També cal reflexionar sobre la carrera professional dins la mateixa categoria.

2. Gestió de les hores extres del personal
Vist que en la proposta del pressupost del 2009 s’han unificat les hores extres de totes les àrees, el comitè sol·licita COM es gestionarà aquesta partida pressupostària i QUINS seran els criteris per decidir les hores que seran compensades econòmicament.

3. Lot de Nadal
Vist que en la proposta del pressupost del 2009 ha estat anul·lada aquesta partida, el Comitè considera que és un dret adquirit i que, per tant, caldria mantenir-lo o recompensar el personal d’una altra forma. A més, cal tenir en consideració que el pressupost destinat per aquest concepte ha estat el mateix durant molts anys i en canvi, el nombre de treballadors ha augmentat de forma significativa.

4. Fonts d’aigua
Vist que el cost econòmic per aquest concepte ha estat de 2.621.16 € fins al mes de novembre i ara aquest any 2009 l’equip de govern les vol treure, el Comitè sol·licita saber el perquè, i si el tema és l’econòmic, si s’han tingut en compte altres possibilitats, ja que pensem que aquest servei és una millora de les condicions de treball en matèria de salut.

5. Plantilla de personal
Vista la proposta de la plantilla del personal de l’any 2009 i comparada amb la de l’any 2008, el Comitè ha observat que hi ha llocs de treball que no han estat convocats i s’arrosseguen. Per tant, QUIN és el calendari d’aquest any per regularitzar aquests llocs de treball pendents? Per què hi ha gent que porta molts anys en aquest ajuntament i encara no té la seva plaça?