dimecres, 16 d’abril del 2008

Suggeriments, propostes, crítiques... fem un millor conveni!

Com sabeu, ja fa quasi un any que es va aprovar el conveni actual. Fins al desembre del 2009 no es començarà a negociar el nou, però des del Comitè ens interessa anar recollint les vostres inquietuds, que o bé es traslladaran a la Comissió Paritària, o bé es tindran en compte en la futura negociació.
Per aquest motiu us demanem que aporteu les vostres idees, suggeriments i propostes, però també totes les crítiques, mancances, etc que se us acudeixin sobre el conveni actual. Us agrairem que respongueu directament aquest post, de manera que, entre tots, iniciem un debat al respecte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia, jo penso que la manera més justa de millorar el conveni és tractant a fons el text general i desinflant els annexos. Una altra manera d'aconseguir millores universals és proposant millores no econòmiques: 35 hores, ampliacions de permisos, increment de dies d'assumptes pròpis, polítiques actives de RRHH (conciliació, flexibilitat horària, carrera professional, etc.). Penso que les millores econòmiques no són iguals per tothom i per això molts cops són injustes. Per altra part, són molt més difícils d'aconseguir.

Crec que s'hauria de tirar per aquestes dues línies (evitar acords per col·lectius concrets i negociar millores laborals no econòmiques)

Jordi Carreras