divendres, 28 de març del 2008

COMUNICAT DEL COMITÈ UNITARI DE TREBALLADORS I TREBALLADORES DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA

Els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de la Garriga ho som perquè per a tirar endavant els objectius -que políticament es marquen-, els serveis, etc. és necessari que hi hagi tècnics, personal administratiu, operaris, conserges... que els facin possibles amb la seva feina diària, independentment de qui governi.

Els treballadors i treballadores hem accedit als nostres respectius llocs de feina superant un concurs oposició, una valoració dels nostres mèrits, de la nostra feina i de la nostra capacitat i ens formem contínuament per actualitzar els nostres coneixements i per a poder atendre el millor possible els serveis municipals adreçats als ciutadans de la Garriga.

En el decurs dels darrers esdeveniments polítics a la Garriga, s’ha utilitzat en diverses ocasions el col·lectiu de treballadors i treballadores de l’Ajuntament per a justificar, per exemple, la situació econòmica actual del consistori.

Per aquest motiu, el Comitè Unitari de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de la Garriga, manifestem el següent:

  • Que no acceptem que se’ns situï al mig de batalles polítiques que no ens corresponen.
  • Que els treballadors i treballadores de l’Ajuntament treballem, governi qui governi, amb la mateixa professionalitat i objectivitat.
  • Que no és just que ens responsabilitzin en part del dèficit de l’Ajuntament a causa de la despesa que suposen els nostres sous, quan el màxim responsable d’un pressupost sanejat és l’equip de govern -del color que sigui- amb la seva gestió correcta dels ingressos, amb les seves decisions pel que fa al destí de les inversions, de la despesa, amb els seus objectius de govern, amb la seva recerca o no de subvencions, etc. En resum, amb els seus encerts i els seus errors.
  • Que som un blanc fàcil, ja que és evident que els nostres sous són una despesa important per a l’Ajuntament; però ho són de la mateixa manera que els sous del personal per a una empresa privada, perquè el personal és el motor que fa possible que les coses es facin, que els serveis funcionin, que el poble segueixi millorant.


    Comitè Unitari de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de la Garriga
La Garriga, 28 de març de 2008

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Absolutament d'acord.

Carles Montagut Roquet

Anònim ha dit...

La manca de realisme dels representants polítics i algunes decisions poc meditades porten a situacions econòmicament insostenibles, com la que viu aquest ajuntament avui. Els perjudicats són els ciutadans, els treballadors són cortina de fum o, com a màxim, caps de turc.

Anònim ha dit...

Evidentment d'acord! per suposat l'administració del poble no es fa automàtica, necessita persones (treballadors/es) que ho portin a cap.
Carme Plaza

Anònim ha dit...

Em sembla molt encertat aquest escrit. Felicitats per la iniciativa.

Ariadna Ballester

Anònim ha dit...

Penso que els comentaris no haurien de ser anònims.

Carles Montagut Roquet